Konfirmasjonen er en velsignelse ved overgangen fra barndom til ungdom. Den gir styrke til å finne sin individuelle livsvei. Konfirmasjonen finner alltid sted mellom påske og Kristi himmelfartsdag. Konfirmasjonsforberedelsen begynner i september og blir avsluttet til påske.

Konfirmantmøter
Konfirmantene møtes ukentlig. Hvilken dag og tidspunkt blir avtalt sammen med foreldrene det gjelder. I timene belyser vi spørsmålene som det unge mennesket møter i overgangen fra barndom til ungdom.

Konfirmantleir
Hver høst og vår drar vi på konfirmantleir til Olsby gård ved Tangen. Her blir det tid for konfirmantene å bli bedre kjent med hverandre, og vi har undervisning, samlinger og leker.

Dåp før konfirmasjon
Kristensamfunnet anerkjenner andre kirkers dåp. De som enda ikke er døpt, blir det i løpet av forberedelsestiden. De finner, sammen med sine foreldre, to som vil stå som faddere. Disse må ikke nødvendigvis være medlemmer av Kristensamfunnet, men må kunne forbinde seg med det som er Kristensamfunnets intensjon med dåpen.

Om økonomi
Vi ber om at foreldre inngår en avtale om et økonomisk bidrag.

Praktiske informasjon
Påmeldingskjema kan lastes ned her. Du kan også få nærmere informasjon eller melde på en ungdom til konfirmasjon ved å ta kontakt med

Daan Ente
tlf. 484 43 975
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Logg inn